2 bedste power towers (2021) til hjemmetræning

Det bedste power tower har en god slidstyrke og rigelig med udbygningsmuligheder. Man kan opgradere sin pull-up bar til en pull-up station, men det kræver væsentlig mere plads og fitnessudstyret kan ikke bare lige gemmes væk når der kommer gæster på besøg. Vælg en model der står solidt på underlaget og glæd dig til mange gode hjemmetræninger fremover. Her i denne guide til power towers finder du de mest populære.

Master BioMotion Hip Flex / Chin Bar

Konklusion: Her er det bedste power tower 🥇

Master BioMotion Hip Flex / Chin Bar er udvalgt af Anders T, som det bedste power tower i januar 2021.

Bedste
Af Personlig træner
Priser er opdateret i dag mandag d. 18 januar 2021, indholdet tirsdag d. 5. januar 2021 og er oprindeligt udgivet onsdag d. 9. december 2020.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.

Hvilket power tower er bedst?

1. Master BioMotion Hip Flex / Chin Bar power tower - BEDST I TEST 🥇

  • Produkttype: Power tower
  • Vejl. pris: 10500 kr.
  • Udvalgt af:
Master BioMotion Hip Flex / Chin Bar

Master BioMotion Hip Flex / Chin Bar Power Tower er en kraftig og solid træningsmaskine, i en god kvalitet.Dimensionerne på Master BioMotion Hip Flex / Chin Bar Power Tower er 164 x 235 x 115cm og vægten er 90kg.Hvis du har brug for mere info på Master Bi... Læs mere hos Apuls

2. Nordic Fighter power tower

  • Produkttype: Power tower
  • Vejl. pris: 3000 kr.
  • Udvalgt af:
Nordic Fighter

Nordic Fighter Power Tower som er fremstillet i en god kvalitet og kan hjælpe dig med at udføre mange forskellige øvelser.Tårnet har en bred bund og sammen med den tykke ramme, giver det en rigtig god stabilitet.Dimensionerne på dette Nordic Fighter Power... Læs mere hos Apuls

Bedøm denne artikel
Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne
15 stemmer, gennemsnit: 4.5 / 5